29 Mayıs 2011 Pazar

Mitsubishi ASX Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Mitsubishi ASX
Yeni çıkan Mütsubishi ASX'i televizyonda reklamlarda gördüm.Blogumda bu güzel arabayı blog okuyucularımla paylaşmak istedim.İşte Mitsubishi ASX'in tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ve Mitsubishi ASX'in Teknik Özellikleri.

İzmir Buca Kırıklar F Tipi Cezaevi - Kırıklar F Tipi Ceza İnfaz Kurumu

İzmir Buca Kırıklar Ceza İnfaz Kurumu
Kırıklar F Tipi Cezaevi, İzmir'in Buca ilçesine bağlı Kırıklar Köyü yakınlarındadır.Buca'dan Kırıklar Köyü'ne giden yol üstündedir.F tipi Ceza İnfaz Kurumudur.Adres bilgileri ve telefon numaraları ise şunlardır ;

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Tüm Yasaklı Sitelere Giren DNS Numaraları

Son yıllarda Türkiye'de Mahkeme kararı ile binlerce site kapandı.Kapanan sitelerin arasında Youtube'da vardı.Youtube 2010'dan beri artık yasak değil ama yasak binlerce site daha var.İşte tüm bu yasaklı sitelere giren DNS numaralarını siz blog okuyucularımla paylaşmak istedim.İnternetteki çoğu DNS numaraları her siteye girmiyor ama aşağıdaki DNS numaraları Tüm Yasaklı Sitelere giriyor.Bu güzel paylaşımı sizlerle paylaşmaktan gurur duydum.Buyrun Tüm Yasaklı Sitelere Giren DNS Numaralar ;

Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Tüm Sözleri

Bugün sizlerle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Tüm sözlerini paylaşıcam.Bu denli büyük bir adamın sözlerinin okunmaya değer olduğunu söylemek isterim.Türkiye Cumhuriyetinin kurucusunun tüm sözleri.Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Tüm Sözleri ;

Mavi Marmara Gemisine Yapılan Saldırı

Mavi Marmara Gemisi
Mavi Marmara 3 m. uzunluğunda, 20 m. eninde ve 1,080 kişilik bir yolcu gemisidir.Sarayburnu hattında yolcu taşımacılığında kullanılıyordu.2010 yılında İnsani Yardım Vakfı tarafından 800.000 $'a satın alınmıştır.
Mavi Marmara Gemisine Saldırı ;
İnsani Yardım Vakfı'nın organizasyonu ile savaş altındaki Gazzeye İnsani Yardım göndermek üzere giden Mavi Marmara, 31 Mayıs 2010 tarihinde Gazze yakınlarında  İsrail Ordusu tarafından saldırıya uğradı.Yapılan saldırıda 9 Türk vatandaşımız hayatını kaybetti.İsrail ordusunun ele geçirdiği gemi Aşdod limanında bir süre tutuldu.

27 Mayıs 2011 Cuma

2011 Genel Seçimi Sandık Sonuçları 12 Haziran

Malum genel seçimlere çok az bir süre kaldı.Bu az sürede bloguma bu yazıyı yazmak istedim.12 Haziran 2011 24. dönem milletvekili genel seçimi için miting alanları ısnıyor.CHP'nin güçlü silağı Aile Sigortası.
2011 Genel Seçiminin Sandık Sonuçları ne olucak?

Hotfile Premium Olarak İndirme Yapmak - Hotfile Premium Downloader

Biliyorsunuz artık Hotfile neredeyse hayatımızın ayrılmaz bir parçası oldu.Ne zaman internetten oyun müzik film indirmek istesek Hotfile karşımıza çıkıyor.Bize parayla premium hesap satmaya çalışıyor ama bunun için bir çözüm yolu var.Ücretsiz olarak premium indirme yapmak artık çok kolay.

Bedava Premium Downloader Site - Premium İndirme Sitesi

Arkadaşlar Hotfile, Rapidshare, Fileserve, Megaupload gibi sitelerden Bedava premium download yapmak mümkün.Vereceğim siteden bedava'ya Premium indirme yapabilirsiniz.Hotfile, Rapidshare, Fileserve, Megaupload gibi sitelere para verip premium hesap alıcağınıza burdan premiım indirin.Buyrun arkadaşlar Premium indirme sitesi ;

Bütün Google Logolarının Resimleri - Google Doodles Resimleri

Örnek bir Google Logosu - Google Doodles
Google'ın özel günler için tasarladığı Google Logoları'nı bilmeyen yoktur.İşte Bütün Google Logolarını resimlerini görmeniz için Google'ın Logolarına özel sayfasından bakabilirsin.İşte bende blogumda bunu paylaşmak istedim.

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Google'ın İletişim Bilgileri - Google İletişim

Google ile nasıl iletişim kurulabileceği için kapsamlı bir arama yaptım ve çıkan sonuçları sizlerle paylaşmak istedim.Çünkü internette her yerde Google İletişim Bilgileri bulunmuyor.Eğer Google ile iletişim kurmak istiyorsanız aşağıdaki yazıya tıklamanız yeterlidir.Buradan Google tüm servisleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Renkler Herkes İçindir - Görme engellilere yardım !

RenklerHerkesİcindir.com sitesinden izlenen her bir film için görme engelli bir kişi çevresindeki renkleri öğrenebileceği özel bir yazılıma ücretsiz olarak kavuşuyor.Siteye girerek bir film izleyerek görme engellinin hayatına renk katabilirsiniz.Unutmayalım ki Türkiye'de 700.000 görme engelli vatandaşımız var.Film daha 200.000 kez izlendi.Sizde Film'i izleyerek bir görme engelli vatandaşımızın yaşamına renkleri katabilirsiniz.

19 Mayıs 2011 Perşembe

Kütahya - Simav' da Deprem - 19 MAYIS 2011

Merkez Üssünün Kütahya - SİMAV olduğu bildirildi ! Kütahya Bölgesinde 6.0 şiddetinde hissedildi.
23.19 sularında  meyda gelen deprem Ege bölgesinden bile hissedildi.Depremin İstanbul'daki şiddetinin 5.9 büyüklüğünde olduğu bildirildi.Şu ana kadar can ve mal kaybının olmadığı bildirildi ! Artçı depremler meydana gelebileceği açıklandı.

- Bilgiler geldikçe sizlerle paylaşıcam  -

Marmarada Deprem ! 19 Mayıs 2011

Merkez Üssünün Kütahya - SİMAV olduğu bildirildi ! Kütahya Bölgesinde 6.0 şiddetinde hissedildi.
23.19 sularında  meyda gelen deprem Ege bölgesinden bile hissedildi.Depremin İstanbul'daki şiddetinin 5.9 büyüklüğünde olduğu bildirildi.
Şu ana kadar can ve mal kaybının olmadığı bildirildi !

- Bilgiler geldikçe sizlerle paylaşıcam  -
- İnternette ilk bizde -

16 Mayıs 2011 Pazartesi

İnternete İlan Hangi Sitelerden Verilir ?

Yaşadığımız bu teknoloji çağında artık ücretsiz olarak ilan veriyor ve ilanlarımızı binlerce kişiye ulaştırabiliyoruz.
  • Peki İnternet'e İlan Hangi Sitelerden Verilir ?

Sahibinden.com

Sahibinden.com birçok kişinin ilan verdiği Türkiye'de en çok tutulan ilan sitelerinden biridir.Özellikler vasıta ilanları için uygundur.Üye olarak ücretsiz olarak ilan verebilirsiniz.
www.Sahibinden.com

Berk nedemektir ? Berk Nedir ? Berk'in sözlük anlamı nedir ?

Berk sitemin adında anlaşıldığı gibi benim adımdır.Başkalarınada faydalı olması amacıyla paylaşmak istedim.
  • Peki Berk'in sözlük anlamı nedir ?

  1. Sağlam, Kuvvetli.
  2. Katı, Sert, Şiddetli
  3. Hızlı
  4. Orman
  5. Arı, Şimşek, Yaprak

Çiçek, Duvar Kağıtları - Çiçek, Masaüstü Arka Planları

Kendi çekimim olan çiçek fotoğrafları.Hepsi duvar kağıdı olabilcek kadar güzeller.Buyrun duvar kağıdınız yapın.Çiçek duvar kağıtları ve Çiçek masaüstü arka planları ;

13 Mayıs 2011 Cuma

Karsan J9 Premier Modifiyeli Resimleri

Arkadaşlar daha önceden Karsan'ın yeni çıkan J10'unu size tanıtmıştım.Bugünde Karsan'ın modifiyeli resimleri sizlerle paylaşmak istedim ve ortaya çok güzel resimler çıkarttım.Buyrun arkadaşlar Karsan J9 Modifiyeli Resimler ;

11 Mayıs 2011 Çarşamba

İzmir Buca Cezaevi - Buca Ceza İnfaz Kurumu

İzmir Buca Cezaevi
İzmir Buca Cezaevi şehrin göbeğinde bir cezaevidir.Buca'nın en işlek caddesi olan Menderes Caddesi üzerindedir.Konak - Buca Cezaevi arası yaklaşık 8 - 12 km. arasındadır.
Buca Ceza İnfaz Kurumunun adres bilgileri ise şöyledir ;
Barış Mah. Menderes Cad. No:108
Buca Merkez, Buca, İzmir

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Beşiktaş'ın Yapacağı Yeni İnonü Stadının Fotoğrafları

Beşiktaşın yapacağı yeni stadı
Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören Beşiktaş İnönü Stadı'nın yerine yeni bir stad yapılacağını duyurdu.42 bin kişilik Beşiktaş'ın yeni stadını Arsenal'ın stadını yapan Sir McAlpine yapacağı duyuruldu.Yeni stadın kapasitesi yüzde 25 arttırılarak 42 bin kişilik bir kapasiteye sahip olucak.








Roger Hargreaves Kimdir ? Google'ın Roger Hargreaves Logosu

Google'ın ''Roger Hargreaves'' logosu
Google yeni logosunu gördüm ve tıkladım.Roger Hargreaves çıktı karşıma.Bende araştırıyım blogumda yayınlayım dedim.Roger Hargreaves İngiltereli desinatör, karikatürist ve çocuk edebiyatı yazarıdır.

6 Mayıs 2011 Cuma

Hanımın Çiftliği 64. Bölüm 6 Mayıs Özeti

Güllü, bankaya olan kredi borcunu ödeyemeyince çiftlik açık arttırmayla satışa çıkmış ve Halide tarafından satın alınmıştır. Halide, elinde satış belgeleriyle çiftliğe gelip Güllü’ye durumu bildirir. İşlemler tamamlanana kadar çiftlikten çıkması gerekmektedir.  
Güllü, satışı iptal etmek ve çiftliği elinde tutmak için bir şey yapabilecek midir? Yoksa kaderine razı gelip hanımı olduğu çiftlikten ayrılmak zorunda mı kalacaktır? Ekrem’se Halide’nin çiftliği satın aldığını ve Adana’yı terk etmek yerine oraya yerleşeceğini öğrendiğinde hayal kırıklığına uğrar. Dahası Halide, ona daha sarsıcı, şoke edici başka şeyler de söyleyecektir. 

İlk Türk Yapımı Dizel Tren Raylara İndi


%100 Türk yapımı olan ilk Türk Yapımı Dizel Tren Raylara İndi.Mithatpaşa Tren İstasyonunda yapılan Tren tören eşliğinde raylara indirildi.
İlk Türk Yapımı Dizel Tren'in Fotoğrafları :
İlk Türk Yapımı Dizel Tren

Usame Bin Ladin Öldürüldü Haberi

Usame Bin Ladin

ABD Başkanı Barrack Obama önemli bir açıklama yapıcağını duyurdu.Beyaz Saray açıklama yapan Barrack Obama Usame Bin Ladin'in öldürüldüğünü ifade etti.Pakistan'da gizlendiği yere yapılan operasyon sonucunda Usame Bin Ladin öldürüldü.Bunu duyan Amerika'lı vatandaşlar sevinç gözyaşları döktü.Binlerce kişi Beyaz Saray önünde toplandı.Başkan Barrack Obama, Usame Bin Ladin'in öldürülmesiyle Amerika'nın El Kaide'yle savaşında büyük bir başarı kazandığının kanıtı olduğunu belirtti.

5 Mayıs 2011 Perşembe

Kendinize uygun en ucuz krediyi bulun


Kredi çekerken artık banka banka dolaşmanıza gerek kalmayacak.Size en uygun krediyi her bankadan araştırarak bulan bir site var artık.Tüm bankalar ve kredi çeşitleri bu sitede birleşiyor.Ne kadar kredi çekeceğinizi yazın ve gerisini bırakın size en ucuz krediyi Hangikredi.com bulacaktır.
www.hangikredi.com

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Enise ÜTÜK artık Çocuklar Duymasın'da

Çocuklar Duymasın'a yeni katılan başarılı sinema oyuncusu Enise ÜTÜK artık Çocuklar Duymasın'da bizlerle beraber olucak.Başarılı sinema oyuncusu Haluk'a aşık olucak.Dizide Melis karakterini canladıracak olan Enise ÜTÜK, stajer olarak Haluk'un şirketinde çalışacak.

Megastar Gülfidan - Felsefe Şarkısı (megastargulfidan.com) (Çocuklar Duymasın)

Gülfidanın ve Havucun hazırlağı Çocuklar duymasında yayınlanan Megastar Gülfidan- Felsefe



Lütfen Yorumlarınızı Esirgemeyiniz :)